fredag 31 december 2010

Sista skälvande timmarna på detta år...

Magnus Ugglas syster (tror vi)
Malena är redo för en utekväll  Fiiin-....
Nu har jag varit så där slö igen, men jag skyller på julen och allt vad den innebär av extra stök o bök....såg att jag inte varit här sen lucia, och nu har vi redan nyårsafton här !!
Ska väl ta en enkel sammanfattning av de senaste veckorna, det blev ju som vanligt MYCKET shopping veckorna innan julafton, men till slut hade jag släpat hem alla paket och all mat PUST o STÖN !!!
Julaftonen tillbringades hemma hos Jens o Jessica, Malena m. familj var där + Jessicas bror m. fam + hennes föräldrar så vi var sammalagt 16 personer...väldigt trevligt med all god mat och massor av klappar. Vi hade häftigaste tomten, vi tror att det var Magnus Ugglas syrra !!! Barnen var lyckliga o glada över allt dom fick av tomten,vi vuxna var heller inte bortglömda minsann.
Göteborgarna sov här på natten , men drog iväg till Mats föräldrars stuga på juldagen , så dom åt inte av min kalkon detta året, det gjorde däremot mina föräldrar+ Jens m. fam.
På annandagen kom Malena och barnen hit igen och stannade i några dagar...hon var ute på galej på kvällen och barnen var hos oss, det gick förstås hur bra som helst...dom fick vara uppe hur länge dom ville. När de är hos oss är det "mormorregler" som gäller, vi har kvar en del gammalt lego och det roade sig Theo med hela kvällen.
Dan därpå var Vendela hos oss medans Malena åkte till en kompis, hon ville ha lite ensamtid med oss .
Malena o Theo hade med sig pizza som vi satte i oss( Bosse o jag delade på en) sen slappade vi hela långa kvällen.
På tisdagen så tog dom tåget hem igen, och märkligt nog så gick det på utsatt tid...jag skjutsade dom till järnvägen förstås, var med på perrongen och vinkade av dom. Sen var det tyst här igen.
Handlade hem lite från Kvantum, Bosse fick ett gott winerbröd till fikat jag avstod...det har blivit lite väl mycket som gått in i matintaget!!
Har haft strul med avloppet, översvämning i tvättstugan, ett element som läckte, stopp i ett rör i köket...men nu är allt fixat som tur är och nu räcker det ett tag framåt. Fick hissen besiktigad och killen som gjorde detta påpekade att den var trasig,nåt hade gått av på en "arm"...men som tur är så funkar den ändå, men efter helgerna så måste vi ta tag i detta också.

På torsdagen hade vi mycket trevligt ihop med syster Cinna och hennes Kenneth och deras söta döttrar + mor o far. Vi blev bjudna på god mat i Jkpg på " Dal Baffo" lyxigt värre och maten var god, fortsatte sen hemma hos mor o far där fick vi hemmagjord ostkaka till kaffet + en rolig pratstund. Det gick bra med rullstolen trots knoggliga trottoarer oc mycket snö,bara att bita ihop och göra det man ska.

TACK Cinna o Kenneth för en trevlig dag !!!
Ha det bäst !!

Kusinerna slappar lite



HA DET BRA.
Gläd dig åt det som ligger framför dig.
Öppna din famn
mot all fantastiskt
mot blommor och musik
allt vackert.

Förvätansfulla barn

Mot äventyr och förundran.
Mot kärlek.
Mot nya vänner som du kommer att möta.
Var modig.
Var nyfiken, var hjälpsam och vänlig.
Upptäck en större värld.....


1 kommentar:

  1. Anonym1/01/2011

    Gott Nytt år på er i storstan!!
    Hälsar även från den mindre tekniska.....
    Ha ett bra 2011!!!

    kramar från Nina och övriga feserum!

    SvaraRadera