fredag 17 juni 2011

Sommarlov.....

HÄR RYKER BUSKEN...

En lagom liten hög att ta hand om...

Mor o far ser sammanbitna ut,,,

Här målas lekstugan....
I dag är det dagen D för alla skolbarn...saknar tiden då man klädde upp sig själv och barnen och gick till vår fina kyrka i Norra Sandsjö där alla barnen från Sandsjöfors skola sjöng alla dessa fina sommarsånger...och det gick an att prästen sa några ord och vi fick även sjunga en o annan sommarpsalm utan att nån fick hicka !!! Vilken känsla det var att se och höra alla dessa söta pojkar o flickor i finaste sommarstassen. På senare år var jag med i form av personal på skolan , det var lika högtidligt det också, och vi avslutade alltid med räkmacka på Sandsjö Värdshus...det var tider det. Men nu är det andra tider , och så är livet ,det händer saker som gör att allt blir annorlunda det gäller då att göra det bästa av den situation man lever i just nu !
Vi ska i alla fall iväg på en skolavslutning i dag, våran Oliver slutar ju 9:an och Jessica ska fira sin födelsedag på samma gång,så vi är bjudna på tårtkalas i eftermiddag.
Det kunde ju vara lite somrigare väder ,just nu är det regnigt o grått...hoppas på lite bättre till kvällen då ju Nässjös Coverfestival går av stapeln, synd om vädrets makter skulle sätta käppar i hjulen för alla som anordnat detta. Halva stan är ju nu avstängd och ett festområde.

I går hade vi avverkning i vår trädgård, snön tog kål på en fin buske vi haft i alla år, men nu gick grenarna inte att rädda så sågen åkte fram...och jäklar vad grenar det var och vad fint det blev där den stått och skräpat. Fast lite synd också , den hade så fina mörkrosa blommor men vi sparade lite av den och hoppas nu på att den tar sig.

Vi hade också besök av far o mor som varit på torget, vi satt ute på nya däcket och fikade förstås vi trivs såom fisken i vatten därute.
Nu ska vi ta tag i denna dag med allt vad det innebär...hissarna ska besiktigas och lite lätt städning ska utföras, tvätt ska strykas och så ska vi väl ha nåt i magen också.

Jo förresten just nu är det precis ett år sen Bosse blev inlagd i Eksjö med diagnosen stroke , aldrig trodde man väl att han skulle komma tillbaka så som han gjort så dålig som han var den första veckan. Huuu jag får rysningar när jag tänker tillbaka på den tiden , att man bara höll ihop men man gör det man ska och får styrka när man behöver det , så är det på nåt konstigt sätt. Men nu njuter vi av denna sommar och nu ska vi hålla oss borta från sjukhus båda två...tycker faktiskt att vi är värda en skön sommar i år ( får man säga så) ?
Ha det bäst!!!

 TÄNK POSITIVT !!
Det här blir en fin dag
jag klarar av allt
jag klarar av mer än jag tror.
ingenting blir bättre
för att man oroar sig.
Man kan bara göra sitt bästa.
Det kommer att gå bra för mig
alltid finns det något
att glädja sig åt.
Livet är härligt.

2 kommentarer:

  1. Anonym6/17/2011

    Hej på er
    Vill bara önska er allt gott och en härlig sommar.....

    SvaraRadera
  2. Anonym6/17/2011

    Önskar er en härlig sommar,det är ni verkligen värda efter allt , välkomna till Öland och hälsa på Kram Anette

    SvaraRadera