fredag 23 september 2011

Ett proffs...

redan fint efter bara en strykning

Alla bårder bort bort....ljust o fint i stället

Trappan igen , från en annan vinkel...fiiint dock ej klart förstås
Äntligen, i dag kom målaren på förmiddagen , han ska nu måla väggarna ner i trappan + lilla hallen nere + trappan  som nu såg för jäklig ut. Den är misshandlad av alla hål efter den gamla hissen, men nu ska det bli ljust o fint överallt. Är så nöjd och glad att det nu händer nåt.
Killen som gör detta är ett proffs och snabb som en vessla, men gör ett strålande jobb...riktigt roligt att se hur han jobbar !!! Fast jag slänger bara ett öga då o då...vill absolut inte hänga över honom och "kolla"...hujedamig !!!

Vi var sen hos ännu ett proffs, Bosses nya sjukgymnast , en kille som tog sig tid att prata och undersöka hans onda ben. Och döm om allas förvåning när han efter ca 20 minuters behandling kunde ta ca 30 steg med lite hjälp...vi blev så glatt överraskade alla tre. Detta har han ju inte kunnat sen i vintras p.g.a av smärta i benen (och MS) och vi trodde att den funktionen nu var helt borta. Men han gav oss hopp om att det skulle kunna bli ännu lite bättre eftersom han svarade så bra på behandlingen, UNDERBART !!! Så nu ska här tränas , bara han kommer igång och värken släpper....än vågar jag inte på egen hand utan sjukgymnasten får allt vara med på ett hörn.

Vi tog sen hem lite god mat från "kiosken" på Brogatan ( kommer inte ihåg vad den heter , minnet igen)deras buffé är jättegod och så får man ju lite av varje.Medans vi var borta hade allt grundats , här går det undan i svängarna !!!

Var och hämtade "Polenpaket " och sist ett besök på mitt favoritställe Apoteket (not).
Efter alla dessa ärenden och träning så var vi ganska trötta båda två så det blev en koma-kväll vid TV:n.....

Ha det bäst !!

De bästa läkarna är:
Dr Diet
Dr Ro
Dr Munter....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar