torsdag 22 september 2011

Sicken kväll

Tog bilder under kvällen , men alla blev suddiga för jag skrattade så ...
Gårdagen bjöd på regn o rusk från morgon till kväll , men det passade mig väldigt bra för jag hade lite att göra inne.Och Bosse hade heller ingen lust att ta sig ut , så oss gjorde det inget att dagen var blöt.

Det var alltså pyssel som gällde under dagen,manglade fina duken och la på bordet, dukade någorlunda fint...har inte det där i nyporna riktigt så som alla man ser på dessa matlagningsprogram. Men jag gör så gott jag kan, och mina "Måsen- koppar " är minst lika snygga som allt det nya moderna !! ( Har faktiskt en del nytt oxå) Och dom måste ju komma till användning då o då.

Bjöd maken på torskrygg med äggsås till middag, han gav ifrån sig ljud av välbehag när han åt...varför får han inte detta oftare när han nu gillar det så mycket ?? Det är så lite som gör honom mycket tillfreds...bara lite god mat sen är han nöjd.

Hann iväg en snabbis till stan...hade glömt att köpa färska blommor till mina glaskupor, och det måste man ju ha vid festliga tillfällen. Sen kom jag på att vi nog skulle ha nåt att dricka också...och så hade jag glömt det och det och det.....tror att jag börjar bli lite glömsk. Men jag kom i alla fall ihåg att beställa "Polenpaket" till dottern, inte illa.

Vid 6-tiden kom mina goa vänner indansande, jag hade bjudit in dom på hudvårdsparty (en bra anledning att träffas). Och jäklar vilken rolig kväll vi hade,har skrattat  för ett halvår framåt nu, oj,oj,oj....

Bjöd damerna på små ostar ,kex och frukt + frallor skinka och röror och grönsaker. Sen till fikat blev det cocos-kladdkaka med vispgrädde och hallonsås,jag tror att allat var uppskattat. Om sanningen ska fram , och det ska den ju så knäckte vi några flaskor vin också , det var ju trots allt lillelördag !!!

Bosse klarade sig bra, han behövde inte hörselskydd...tror att han tyckte det var trevligt med en massa glada människor i huset.

Jag röjde upp sen , tog en stund att få undan allt...sen slappade vi fram till kl var över 12...läste sen till kl ½ 2 ,så i dag är man mör. Men det är det mer än värt, tack kära vänner för att ni finns i mitt liv, ni är underbara.....KRAM !!!

ha det bäst !!

Vandra inte framför mig
jag kanske inte följer dig.
Och vandra inte bakom mig
jag kanske inte leder dig.
Vandra vid min sida
och var min vän....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar