lördag 26 november 2011

Advent


Glögg i advent....
Min hall-tomte som välkomnar alla till vårt hus

Advents-staken pyntad och klar för att tändas

En amarylls hör också till...


Hej alla därute i vintermörkret...

Längesen jag var här och skrev nåt, jag har inte haft nån lust alls till detta,men nu kände jag att det var dags.
Håller som bäst på att fira advent, alla tomtar och allt annat pynt är såklart på plats i vårt hus. Och det behövdes verkligen en ljuspunkt i detta kompakta mörker som råder nu.
Skulle tända min slinga som jag har ute i sockertoppsgranen....men jäklar vad den small sönder i min hand, så det var bara att sticka och inhandla en ny.Annars har jag inte skaffat nåt nytt i år...bara lite lampor till advents-stakarna...jo, just det två tomtar ville visst bo hos oss...oooppppsss...

Har varit hos mamma i två omgångar och hjälpt henne med fönsterputs och gardinuppsättning, Pappa fyllde 84 år samma dag vi var där så då passade voi på att fira honom lite också...han fick nya kläder av oss, och det blev han glad för. Sen tog jag tag i mitt eget efter det , så här har varit full ruljans i några dagar.
Men i dag tar jag det bara lungt och låter kroppen återhämta sig, var allt fruktansvärt trött i går kväll. Det blir ju många vändor upp o ner i trapporna, allt som ska upp ur vrårna och på plats...sen ska det andra ner i källaren nu några veckor ( är man klok eller??)
Ska nu göra en Planka till lördagsgott åt oss...sen blir det väl lite glögg och pepparkakor och bara slappa o vila...precis som vi vill ha det.

Ha det bäst !!

Övertyga mig om att livet är mer
än att fylla varje ögonblick med aktivitet
och hjälp mig att omgärda


en del av dagen med tystnad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar