fredag 8 juli 2011

varmt o skönt


Min snälla svägerska...

Sommar gardiner uppsatta
Vilka härliga dagar vi har haft här nu, man tackar och tar emot...vi kan nästan var utan själva huset för vi är ute så gott som hela tiden. I alla fall Bosse , jag får ju ta mig in då och då för att om inte annat fixa lite käk.

Vi var förstås på torget i går och handlade lite smått o gott...skulle fikat på stan och sen åkt till Gödeberg , men träffade en bekant som visste att Lindkvistarna var på annat håll. Ann-Marie följde med oss hem och fikade i stället...vi satt ute och njöt av den härliga dagen.
Sen blev det lite nyttigheter gjorda innan vi travade iväg på en runda...men jäklar vad hett det var , så det var inte särskilt skönt.

I dag har vi haft en hemmadag, gjort massor av saker som släpat efter...t.ex har Bosse äntligen fått lite somriga gardiner inne hos sig Hmmm....där har man varit mer än lovligt lat, men nu är det gjort.

Gjorde en fläskpannkaka till middag, satt ute i solen och åt förstås det gör vi ju varje dag numera.
Sen kom far o mor på fikabesök...grannen Rune kom också och pratade bort en stund ( trevlig prick).

Skurade av den äckliga soptunnan, fy attan vad den stank i solen...men nu doftar den ljuvligt av såpa...dammsög hela huset och strök tvätten , så nu skiter jag i allt för i dag.

En liten söt fågelunge flög rakt in i fönstret på altanen...han blev groggy och satt och tittade en stund innan han kunde flyga igen. Häromdagen låg en död fågel utanför,den hade också flugit in i fönstret ??? Har dom fått fel på sin radar allihop eller??? Nä nu ska jag rota i frysen efter "nåt gott till kvällen"
Ha det bäst !!!

Om en människa önskar
att hennes drömmar ska
bli verklighet, så gör hon
klokt i att vakna först...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar