tisdag 10 maj 2011

Ljuvligt...

Bosse på trav


Kenneth o Monica på fika hos oss

Lennart i Vaggeryd
Lennart

Här byggs det uteplats
Trav i Vaggeryd
Vilken sommar vi fått nu, vi njuter i fulla drag och tillbringar mycket tid ute,väl medvetna om att vi i vintras knappt kom ut vissa dagar. Trädgården tar ju en del av min tid i dessa dagar , men det är ganska kärt besvär...i alla fall är man ju nöjd när allt är klar och fint. Grannen har så fina träd som blommar nu, ser ut som i körsbärsdalen, vi har bara små äppelträd och ett plommonträd...dom blommar också fint men inte som ett skyhögt körsbärsträd.
Vi har varit på trav igen , denna gång i Vaggeryd vi hade roligt och vädret var fint , men vi blev inte rika denna gången heller...men nu har vi ju en gång bestämt oss att hitta på så mycket kul vi kan i sommar , så ut på grejer ska vi så fort hälsan tillåter.
I går måndag så kröp jag mest omkring på alla fyra och drog upp maskrosor, har fått ihop tre fulla säckar av den varan nu. Men nu är det fint hos oss ett tag framöver, längtar bara efter att få plantera i alla utekrukor, vågar inte riktigt än pallar inte att kånka in alla om  det skulle bli kallt. Men lagom till mors-dag brukar jag ta tag i detta.
Hade besök av goda vänner i går eftermiddag, nu vaknar alla till liv igen efter vinterdvalan..satt förstås ute och fikade, men det är tur att ingen lider av allergi för nu är det alldelaes gult ute av pollen,jag torkar och torkar men det kommer tillbaks lika fort så nu skiter jag i det på ett tag.
Sen kom snickaren och äntligen började arbetet på vår nya uteplats,det kommer att bli jättefint och stor blir den , nästan 30 kvadratmeter...så jag får plats med stor matgrupp + min solsäng och ändå har Bosse svängrum för sil elmoppe....längtar efter att få allt klart.
Just nu har vi ingen ramp kvar in till altanen så vi kommer inte åt elmoppen som står där...så nu får han ta rullisen i trädgården, inte lätt på gräs, men vi får bita ihop några dagar.

Nu ska vi åka och köpa en täckväv + lite perenner , sen hem och plantera , laga lite mat och sen är det årsmöte på Lotsen så ser denna dagen ut...men ska även hinna med att njuta av solen förstås.

Ha det bäst !!

Det kommer en tid i ditt liv
när du inser vem som betyder
något.
Vem som aldrig gjorde det.
Vem som inte kommer att
göra det.
Vem som alltid kommer att
göra det.
Så oroa dig inte för människor
i ditt förflutna.
Det finns en anledning till att
de inte finns i din framtid....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar