lördag 8 oktober 2011

Sol eller inte sol...


Trevlig text på trappan in till Elsies
Budapest- bakelse.
Grattis Jens...
Ja, det är den stora frågan i dag..kallt har det i alla fall blivit på en gång, golvvärmen har hoppat igång inne i badrummet och alla element gått på. Nu börjar det, men det ska nog gå denna vinter också som alla andra.

Seg som attan i dag inte många blundar i ögonen i natt, men man vänjer kroppen vid det mesta. Kl 9 i morse ringde Ann-Marie och kom med det eminenta förslaget att vi skulle ta en fika "på stan". Fick eld i baken för att vi skulle hinna bli klara tills dom kom...men jag hann t.o.m dammsuga ändå kom dom prick kl 11 sombestämt.

Inne på Elsies café var det mer än överfullt så vi skulle precis ge upp och gå till ett annat ställe...då hände det !!! Ett ungt par reste på sig och erbjöd oss sitt bord , dom var klara , men ibland vill man ju bara sitta och ta det lungt ändå. Dom såg att vi hade problem att ta oss fram med rullstolen bland alla gäster, så när vi passerade deras bord på väg ut så sa dom att ni kan få sitta här !! Det finns alltså hopp om mänskligheten , vilka snälla medmänniskor.

Vi beställde in det vi skulle ha, men skam till sägandes så fick Ann-Marie o Lennart byta sina Budapest-bakelser, dom var INTE dagsfärska. Dom fick varsin ny, men dom var lika torra och äckliga (jag smakade )....våra kakor var däremot superba.

Ute på gågatan bjöds det tårtbit ( från Elsies ) för 10 kr och det var till förmån för rosa bandet. Och det var allt en hel del sugna som köade för en bit. Vi strosade lite och sprang på Stig o Siv och sen Tjaffe o Monica..så vi blev stående en bra stund och tjötade.

Nu har vi klarat av middagen, Bosse vilar och jag hamnade här...skulle egentligen tagit ett tag ute , men frös som fasen när vi kom hem och har inte tinat än , så det får allt vara till en annan dag.
Ha det bäst !!

Vänta inte på den
stora lyckan
så att du missar
den lilla !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar