måndag 31 januari 2011

Ny vecka...

Måndag igen, tiden rusar på minsann idag är det molnigt och lite ruggigt ute,längtar nu till våren då man kan titta ut utan att riskera livet på isiga gator.
Helgen var som vanligt lugn o fridfull....skrev ju i lördags att Bosse skulle vinna miljoner på hästarna, så blev ju inte fallet, men han prickade i alla fall in alla 7 så det blev drygt 10.000:- , lite klirr i kassan är ju bättre än inget alls. Han är verkligen tillbaka igen på den fronten..roligt !!!
I dag blir det en tur till stan...apoteket ska få besök av oss bl.a...handlade ju en del i går så det hoppar vi  denna gången. Ska putsa några fönster , ljusetv som kommit nu är ju obarmhärtigt och avslöjar en hel del , oj,oj, måste ta tag i detta ...men vill ju förstås också ha lite nya gardiner att sätt upp. Så ett besök på Textilhuset får det allt bli .
Var och beställde Malenas födelsedagspresent i fredags, den kommer hon nog att bli glad för....jättefin blir den,tänk att minsingen fyller 39 år!!! Inte undra på att vi känner oss gamla o "sletna" !!!

Det blir absolut ingen lyxmat här i dag, bara kokkorv och potatismos, det får duga på en måndag.
Nu mot duschen och sen till stan.
Ha det bäst !!!

Glöm inte vilken skatt
en vanlig dag är....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar