måndag 3 januari 2011

Tomt på tomtar...

Nu är julen oåterkallerligen över för denna gången, och lika roligt som det är att pynta huset , lika skönt är det att bli av med allt igen, och få fram alla vanliga saker som fått finna sig i att vara i källarmörkret. Nu får dom byta plats med alla tomtar o nissar. Har fixat med detta nu hela förmiddagen , så nu är jag mör i kroppen, det blir ju ett jäkla spring upp o ner i trapporna.
Lördag o söndag blev två riktiga slöardagar, gjorde bara det allra nödvändigaste....nä, just det bakade ju bullar på lördagen,helgens största ansträngning. Sen har vi betat av massor av filmer som vi hade inspelade på hårddisken, vi har nu sett båda "Arn-filmerna" ...dom var bättre än jag trodde...vi har också smaskat i oss det sista av julgodiset så nu ska här inte handlas hem mer av den varan.Vi hade inte så många bitar kvar i "Paradis asken" så det må vara hänt.
Min nackspärr har äntligen börjat att ge med sig...det har varit lite tufft några dagar med värk och stelhet, men nu känns det nästan som vanligt, skönt för värk kan jag vara utan !!
Bosse mår förträffligt trots att han slutat med sin MS-medicin, nu väntar vi bara på att han ska få börja med den nya medicinen,kommer troligen i slutet på februari.Det är då han ska bli ca 30% starkare ...hmmm...det återstår att se , men om det bara blir en anings förbättring , eller ingen försämring så är vi nöjda båda två.
Nu väntar disken och ett varv med snabeldraken,blommorna ska få en skvätt vatten så dom överlever,dom har blivit ledsna i inomhusvärmen,sen tror jag att det får räcka för i dag!!

Ha det bäst !!

Ett telefonsamtal
utan någon speciell anledning.
Bara för att höra att jag mår bra!
Välsigne dig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar