lördag 6 november 2010

Comadag...


Dessa båda små böcker är sååå fina...
 Blir bara en liten uppdatering i dag, har alltså inte hänt så mycket att skriva om. Bosse var i alla fall glad åt att bara gå och lägga sig i går kväll utan behöva hitta ett ställe att sticka sig på, hoppas nu bara att detta blir bra nu.
Förmiddagen gick till lite lätt städning, ligger väl lite lågt på den punkten tills det stora julfejandet sätter igång,inte länge kvar nu tills tomtenissarna ska fram ur sina gömmor. Ska göra en rens bland allt julpynt, det finns ju så mycket nytt fint som jag vill ha...nu ska allt kantstött gammal skit bort,här ska bara sparas det fina.
Måste också så smått åtminstone börja att fundera på lite klappar...men de flesta får ju pengar att handla själva för, men helt kan jag inte avstå från att köpa lite...det är ju så kul bara man vet vad som önskas.

Ringde till mamma , hon ville ha hem lite medicin från apoteket, så vi gav oss av dit..lämnade också tillbaks Bosses sprutor...en hel bärkasse medicin lämnade jag tillbaka. Var sen på Elsies och handlade lite gott till fikat , där satt Bengt o Majken och fredagsfikade, hann prata lite med dom innan det var min tur.
Åkte sen hem till far o mor...han hade redan varit i Ulricehamn och pyntat sina föräldrars grav...han är 83 år och klara detta själv, inte dåligt minsann. Mamma var däremot trött och blek om nosen...men det tar väl ett tag innan hon hämtat sig.
Fick besök av grannens söta barn, Lovisa o David..dom var här och levererade en jultidning, har ju köpt av Vendela men hade inte hjärta att inte köpa av dom också.
Fick sen bli en brasa till kvällen...kanske ska spara veden för det spås ju bli en svinkall "40-talsvinter"Usch o fy ,då är jag glad att slippa ge mig ut om morgnarna, men men detta har vi ju inte sett än. Nähä nu ska vi äta lite.
Ha det bäst!!

Måtte du alltid
kunna känna glädje
en stilla glädje
över små vardagshändelser.
Måtte du få vara med om
Skimrande dagar
dagar som lyser upp
alla det tråkiga
som ligger däremellan....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar