fredag 12 november 2010

I dag är ingen vanlig dag för det är vår mammas födelsedag...GRATTIS !!

Lägg till bildtext
Börjar detta med att hurra för mamma trots att hon ju aldrig kommer att se detta, hon har ju ingen dator gubevars !! Det är andra gången som hon får tillbringa sin födelsedag på sjukhus....sist var det på sin 73:årsdag , och i dag fyller hon allts 77 år. Och jag är 60 år och Jens är 43 så nu kan ni räkna ut vilken ung mormor hon var...
Vi har hållt oss inne i dag, snöander övergick i trist regn,tror att snön ändå är bättre ,detta gråväder gör att man deppar ihop. Men men ,fick ju lite trökjobb gjorda i stället, man får se det positiva i allt. Vi hade tankar på att ta oss till Jkpg...men så hörde Bosse på radion att det var låååånga köer dit p.g.a militärfordon som åkte i kolonn,så det projektet la vi snabbt ner.
Fixade lite att stoppa i magen , det blev oxrulader i dag...medans dom puttrade på spisen så dammsög jag hela huset+ tvättade golven...man drar in en del med rullstolshjulen så detta får jag göra var o varannan dag.
Fick kärt besök av min syster Anita, hon kom med smörgåstårta , den hade mamma beställt till sitt kalas som hon ju trodde att hon skulle ha hemma. Nu äter hälften av syskonskaran den ihop med henne på sjukan, vi som var där i går får våran del hemma. Så nu har vi nåt gott att smaska på i kväll .
Slutar nu för Bosse vill att vi ska ta och kolla på nån bra film.
Ha det bäst !!

Födelsedagen är dagen
man firar dig som en
gåva till
resten av världen......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar