måndag 13 augusti 2012

Äntligen

HEJ !

Segt att komma ur sängvärmen i morse, vi satt ju uppe och såg den spektakulära avslutningen på OS. Attan vad mäkigt det var, det ena numret bättre än det andra avlöste varandra. Bra gjort England!

Sen skulle jag ju upp extra tidigt också till råga på allt...halv 10 skulle vi vara klara för avfärd till Eksjö. Mamma skulle till sin hjärtläkare på kontroll och det var lite ombyggnad och långt att gå. Så vi sa att vi följer med så kan vi ju parkera vid entrén Bosse har ju handikappstillstånd.

Jag var uppe på den sprillans nya avd. och registrerade henne + betalade, och himmel så fint där var !!!
Mamma var glad som en lärka när vi gick därifrån för allt såg så jättebra ut , gladdes med henne förstås.

Sen blev det en tur till banken, för nu skulle farsgubben äntligen skaffa sig ett betalkort ( välkommen till 2000-talet lilla pappa) Sen var det förstås inlämning av Keno + trav för båda två, sånt kan man ju inte göra i Forserum längre så det gäller att passa på !!

Fikan blev inte av utan vi styrde kosan till Sandsjöbaden i stället....där bjöd mamma alla på god mat. Bosse sa att det kommer inte på fråga att vi inte ska bjuda er...men se då blängde hon på honom och sa att nu håller du tyst !!! Han blev nästan rädd så hon fick bjuda, hahaaa.....Tack mamma för den goda maten, gofikat fick bli hemma hos oss i stället.

Nu sitter vi här med en nyinköpt I-phone och försöker att lära oss allt ( kommer aldrig att lyckas)Men vi har ju sysselsättning ett tag, även vi har nu alltså en mobil som man inte får skämmas för att ta fram i offentliga miljöer!!!!

Ha det gott alla !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar