lördag 18 augusti 2012

Grill

Hejsan

Ja , jag vet jag hattar fram o tillbaka med storleken på bokstäverna, velpottan Maggis kan ju inte bestämma sig,men nu blir det nog (kanske) denna mindre text...vi får se :))

I dag vaknade man till +14 grader och ett strilande regn, himla kul med tanke på att vi ska på grillfest i dag..men bara det slutar att regna så blir det nog bra.Tur att jag glömde vattna utekrukorna i går i alla fall,ni ser inget ont som inte har NÅT gott med sig !!

Gårdagen var ju desta varmare, vilken härlig dag det  var....och vi bara slappade och njöt av tillvaron. Lagade inte ens mat , vi hade rester över från plankan....beställde en till 8 pers, vi var 10 här på kvällen sen var vi tre som åt i går. Så Kvantums plankor kan rekommenderas , räcker till mer än de lovar...bra där!

Ja, Ing- Marie kom ju en sväng i går också, vi ville sitta ute och spela kort trevligt sätt att umgås på. Men lite smolk i bägaren ska ju alltid infinna sig, en av grannarna här tyckte att en solig fredags-kväll var en passande tidpunkt att elda ner ett växthus i tättbebyggt område ( Ditt gamla växthus Malena) Attans vad det rök ett tag.....
De andra två blev nog lite yra av röken för dom klarade inte av att klå mig i Gin Rummy,heheeeee.....

Blev bjudna på fina kräftor som Ing-Marie hade med sig, hon är allt bra snäll och omtänksam den kvinnan....Lådan med rosévin tog slut, det var en mycket god sort som passade bra i solskenet !!!

Näpp, nu får det räcka för denna gången, ska ju in i duschen och sen hoppa i lite varma kläder, efter detta drar vi till Wixen för att träffa lite goa människor+ äta gott grillat...
Ha det bäst !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar