torsdag 21 oktober 2010

Bra dag...

Bosse övar sin hand....
Vaknade till liv efter en natt med ypperligt bra sömn, har bara varit uppe och skrotat en enda gång (toabesök) men somnade om bums som en klubbad oxe...så brukar inte vara fallet, jag löser ju all världens problem om nätterna annars. Detta gav ju eko under resten av dagen, sen att Bosse hade en jättebra dag gjorde ju inte saken sämre. Hade lite telefontid på förmiddagen....Ing-Marie , mamma och Malena hade jag på tråden, sen var det duschning och det tar ju lite tid, så förmiddagen svischade förbi fort som attan.
Så var det ju dags för träning på rehab igen...och i dag fick vi parkering också, kors i taket . Träningen går så bra , synd bara att de där 10 veckorna snart är till ända.
Jag struntade i stan i dag, åkte hem och gjorde lite nytta i stället , dammsög och fejade lite, man slipper ju inte undan sånt.
Hämtade Bosse och i dag hade han gått sin sträcka tre gånger mot två tidigare, så visst är träningen jätteviktig, och när jag kom så tränade han handen. Han övade ihop med en annan man som också har MS, dom har nog ganska trevligt med lite fika och träning om vartannat, nyttigt att träffa andra i samma situation.
Hoppade in på Lotsen i ett ärende innan vi drog hem....hade ju upptäckt att allt bröd var slut så det var bara att sätta en stor deg som skulle bli hälsobullar, passade bra att baka i rusket utanför fönstret. Såg att de första snökornen virvlade runt därute, nu börjar det ....men vi slipper ju att ge oss ut i ottan så oss gör inte vintern nåt längre.
Sen tittade vi på "Grannfejden" det var en patetisk man som blivit av med sin käraste ägodel EN STENBUMLING ???Han trodde att den var värd ca 400.000:- men si det var den inte alls, för den var inte från stenåldern som han alltid trott....Herregud vad man ska höra innan örona trillar av. Att inte folk skäms för att visa sina sämsta sidor i TV....

Ha det bäst !!!

Måtte just idag få bli en dag av de dagar...
...då du upptäcker saker
du aldrig kunnat drömma om.
...då ditt öga plötsligt förvånas.
...då ditt öra blir sprängfyllt av lycka.
      Måtte just i dag
bli början till något nytt
     då du får ana
universums ytterska gränser.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar