lördag 2 oktober 2010

Hjärnsläpp

Aj aj....
Rusade upp ur sängen i morse efter en natt med mycket spring i benen, kom på att jag glömt att tömma de sista soporna och i dag kom "sopgubbarna" , vill ju fylla tunnan med allt skräp som bara går. Så innan jag ens kammat mig eller klätt på mig...på med jackan  och sen ut som ett yrväder med det allra sista, Kerstin stod i fönstret och tittade på mig med förvånad blick...hon undrade nog vad som flugit i mig.
Dagen började alltså med rusning, inte bra att starta så kände jag sen.
Lugnade ner mig med en låååång härlig frukost, och kaffet gjorde susen till slut var jag klarvaken och kunde få lite gjort. Det blev gammal hederlig veckostädning som tog nästan hela dagen ( här stressas inte längre)....attan vad nöjd man är när allt är klart, huset doftar rent och säger som mormor sa : Nu kan kungen och kungesan komma o hälsa på !!! " Kungesan " var hennes namn på drottningen....
Strömming serverades sen här på Bosses begäran...efter maten la han sig och vilade, jag fortsatte med mitt plock , nu var det tvätt att ta hand om.
Vi ville inte ut alls i dag för det var inte alls nåt lockande väder.
Letade lite i gömmorna och hittade "nåt att äta till kvällen" så jag slapp åka och trängas med alla som handlar på fredagseftermiddagen...Bosse fick en chiabatta med stekt ägg o bacon + rödlök, det pallar inte min mage så jag tittade på, orkade bara en fralla.
Vi har fortfarande ingen ved så det fick bli massor av värmeljus som mysfaktor i stället, får ta Jens o Lennart i örat nu så dom hämtar veden åt oss...
Var så trött i kväll och somnade i omgångar under min sköna filt.
Sen var det lite bök innan vi kom i säng vid ½1-tiden.
Ha det bäst !!!

Jag förstår inte varför TV
ber om ursäkt för tillfälliga
avbrott, men inte för
ordinarie program.....

1 kommentar:

  1. Hejsan Maggis...
    Eller Go kväller på dig...
    Vad skönt det låter att flera än jag har hjärnsläpp ibland.....
    Du har fått en fin sida nu, bara att gratulera...
    Men det med veden, usch vad kallt, är det enda värmen eller har ni el oxå....

    Skickar värmande kramar till er....
    KRAMAR...♥

    SvaraRadera